La Diputació de Lleida invertirà en garantir la seguretat del riu Noguera Pallaresa, ho farà amb un pla plurianual de neteja del trams navegables. L’objectiu és netejar la llera del riu d’elements que puguin suposar un risc per la seguretat de les activitats aquàtiques que s’hi realitzen.

L’anunci del pla de neteja del Noguerra Pallaresa s’ha fet durant la presentació de la temporada 2016 d’esports d’aventura i turisme actiu.

La seguretat de les activitats també es garantarirà gràcies al control exhaustiu que es farà del cabal del Noguera Pallaresa en tot moment.

Pel que fa al cabal del Noguera Pallaresa per la temporada d’estiu les previsions indiquen que no hi haurà problemes per garantir-lo fins a l’octubre ja que les reserves actuals d’aigua en forma de neu a les muntanyes són superiors a les de l’any passat.

Parlen al vídeo: JOAN REÑÉ, President Diputació de Lleida – LLÀTZER SIBÍS, President Consell Comarcal Pallars Sobirà

El Pirineu avui