El Conservatori de Música dels Pirineus ja ha obert el període d’inscripció per a les proves d’accés al grau professional de música, convocades per la Generalitat, requisit imprescindible per poder accedir a aquests estudis. Els interessats podran omplir el formulari d’inscripció a la prova que fins el 15 d’abril es pot trobar a la pàgina web del Conservatori.

Amb seus a Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Berga, el Conservatori de Música dels Pirineus ha entrat en funcionament aquest curs amb els primers tretze alumnes matriculats a primer. Pel proper curs, però, ja podrà acollir els alumnes des de primer fins a sisè. La posada en marxa del centre ha suposat una millora en l’aprenentatge dels joves estudiants de música de la comarca, que fins l’any passat havien de desplaçar-se a Manresa per cursar el grau professional.
A Puigcerdà s’ofereixen les especialitats de clarinet, flauta travessera, saxòfon, trompeta, violí, violoncel, acordió, guitarra, Piano, baix elèctric, guitarra elèctrica i cant.
Les proves d’accés es portaran a terme a Berga entre el 24 de maig i el 7 de juny.

El Pirineu avui