L’empresa urgellenca, Bios, propietat dels germans Moliné, ha iniciat una campanya a Kickstarter per finançar el seu últim projecte, la Bios Incubadora. Aquesta incubadora està especialment dissenyada per acollir la Bios Urna i garantir el creixement de la llavor que s’hi ha plantat.

La idea de crear la Bios Incubadora ha estat el resultat del feed-back dels clients que volien garantir que l’arbre naixés amb totes les garanties. La incubadora comptarà amb l’última tecnologia, una sèrie de sensors integrats en una placa electrònica que alhora es comunicaran amb una aplicació mòbil per donar totes les dades de l’estat de la llavor o l’arbre.

El disseny definitiu de la incubadora encara no està decidit al 100%. La campanya a través de Kickstarter permetrà acabar de perfilar-ne els petits detalls. Bios ja fa anys que té al mercat la Bios Urna de la que n’han venut al darrer any 20.000 unitats. El seu principal mercat és el nord-americà.

La campanya a Kickstarter per aconseguir el finançament per tirar endavant la producció de la Bios Urna ha superat aquest dijous a la tarda el 60.000€ previstos inicialment. L’objectiu de finançament s’ha superat quan encara queden 19 dies per fer-ne donacions.

Parlen al vídeo: ROGER MOLINÉ, soci cofundador BIOS – GERARD MOLINÉ, soci cofundador BIOS

El Pirineu avui