Aquest és l’estat en què ha quedat l’habitatge on aquest dimecres s’ha declarat un incendi. A les vuit del vespre, els Bombers van rebre l’avís per part de la propietària de la casa, situada al carrer Major d’All, al terme municipal d’Isòvol. Tot sembla indicar que el foc es va originar per culpa de la xemeneia de l’última planta i ràpidament va afectar el teulat de fusta. El vent va acabar estenen les flames a gran part de la teulada i els Bombers van haver de retirar-ne una part per accedir a l’habitatge. Els llogaters van poder sortir sans i estalvis.
Al lloc del sinistre s’hi van desplaçar fins a 12 dotacions dels Bombers dels parcs de Puigcerdà, Bellver, Alp, Llívia, Guardiola i Manresa, així com els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). L’incendi va quedar extingit cap a quarts de dotze de la nit.

El Pirineu avui