Una vintena d’empresaris del Pallars Sobirà participen aquests dies a uns tallers d’emprenedoria on es dóna eines per a millorar sobretot la vessant de difusió via informàtica dels seus productes i serveis. Un primer taller s’ha enfocat a donar a conèixer el programa Mdirector per poder comunicar de forma ràpida i senzilla les seves novetats.

Per aquest dimecres està previst un taller per veure com introduir el joc a l’hora de fer campanyes per cridar l’atenció de clients.

Les eines informàtiques de cara a promocionar productes i serveis en zones com el Pirineu i on la majoria d’empreses són de petita envergadura són clau a l’hora de que es pugui fer una bona visualització.

El consell comarcal del Pallars Sobirà realitza aquests cursos a través de l’acord que té amb Globalleida amb qui es treballa per dinamitzar l’economia de la comarca.

Parlen al vídeo: ÀNGEL FULQUET, formador – LLÀTZER SIBÍS, President C.C. Pallars Sobirà

El Pirineu avui