L’estació de La Molina posarà en marxa aquesta cap de setmana el telecabina Alp 2500, que connecta el complex amb Masella. Fins ara, els seus responsables no havien pogut obrir-lo degut a la manca de precipitacions a la zona de la Tosa. Les baixes temperatures dels darrers dies, però, han permès produir neu i aquest dijous el personal de l’estació treballava de valent per poder oferir un bon cap de setmana d’esquí als seus clients.

Gràcies a la nevada d’aquest dijous, i si el fred es manté, es podrien obrir al públic més pistes, el que suposaria ampliar el domini esquiable fins el 70%. Tot i la temporada complicada que viuen les estacions d’esquí, des de La Molina esperen que les condicions meteorològiques siguin favorables d’ara endavant.

A banda d’obrir la connexió amb Masella, també al cap setmana La Molina ha organitzat un seguit d’activitats, com ara la 20a trobada de constructors d’iglús o una cursa seminocturna de surf de neu. Des de l’estació confien en poder allargar la temporada fins el proper 3 d’abril.

Per altra banda, Masella oferirà aquest cap de setmana 34 pistes obertes, Portè-Pimorent 28 pistes i Font-Romeu 37. Aransa i Lles disposen actualment de 22 i 28 quilòmetres per practicar l’esquí nòrdic i Guils Fontanera només té obert el circuit de raquetes.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui