L’associació Oncolliga’t Pallars ha fet entrega d’un llit articulat al Pallars Sobirà amb la idea que se’n pugui beneficiar persones malaltes de càncer de la comarca i millorar la seva qualitat de vida. Aquest llit s’ha pogut comprar amb els diners recaptats durant el sopar solidari del mes d’octubre on es va comptar amb la col·laboració de Rotary club Espot-Pallars.

La col·laboració però no acaba aquí, Rotary Club Espot-Pallars ja ha anunciat que seguirà treballant de la mà d’Oncolliga’t

Qualsevol persona de la comarca que necessiti el llit articulat es pot adreçar al Centre d’assistència primària de Sort on li gestionaran tot. A banda dels diferents projectes comarcals, Oncolliga’t Pallars també col·labora cada any amb la confecció i venda de roses que van per un projecte global de la demarcació de Lleida.

Parlen al vídeo: DOLORS RODRÍGUEZ, Delegada Oncolliga’t Pallars – MARC GUILLÉN, Secretari Rotary Club Espot-Pallars

El Pirineu avui