Després d’unes setmanes de descans, el Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) ha donat a conèixer el programa de febrer i març de “A l’hivern, recerca’t!”. En total són set activitats, des de conferències fins a sortides a la natura, la majoria de les quals tindran lloc a Puigcerdà. El programa arrencarà aquest dissabte amb una xerrada sobre els voltors de Cerdanya a la Sala de Convencions del Museu Cerdà. El proper 27 de febrer i al mateix espai, hi haurà una conferència sobre la flora de primavera. Pel que fa al març, la primera activitat serà el 8, coincidint amb el Dia Mundial de la Dona Treballadora.

El GRC ha optat per programar la majoria de les activitats el cap de setmana perquè hi puguin participar tant els veïns com els visitants.

Per Setmana Santa, l’entitat presentarà a Bellver el primer número de la nova revista de recerca ‘Era’, impulsada per l’Arxiu Comarcal de Cerdanya i el Grup de Recerca de Cerdanya.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRC

El Pirineu avui