Andorra Airlines vol connectar l’aeroport d’Andorra-La Seu amb les ciutats de Mallorca, Porto, Madrid, ParÍs i quan les instal·lacions aeroportuàries ho permetin també amb Londres.

Els responsables de la companyia no han concretat encara una data definitiva per l’inici de les operacions però esperen que sigui al mes d’abril, tot i que Andorra Airlines encara no disposa dels permisos per operar.

Els impulsors de la companyia preveuen invertir-hi 60 milions d’euros per poder comprar els avions i garantir l’operativa d’Andorra Airlines. Les operacions començaran amb dues avions però esperen arribar a 5 aeronaus en 3 anys.

Andorra Airlines preveu transportar fins a 24.000 viatgers en els primers dotze mesos d’operacions amb uns 500 vols. La companyia ja es troba negociant amb touroperadors per aconseguir vols xàrters d’esquiadors que actualment aterren a Barcelona o Alguaire per fer-los aterrar directament a l’Aeroport d’Andorra-La Seu.

El president de la companyia, Jordi Soriano, ha volgut deixar clar al final de l’acte i en declaracions als mitjans de comunicació que la seva presumpta implicació en el “Cas Mercuri” es limita a causes que en la seva majoria han estat arxivades i per aquest motiu, es mostra convençut que això “no ha d’afectar la imatge de la companyia” però que si ho fés “estaria disposat a renunciar al càrrec”

Parlen al vídeo: JORDI SORIANO, President Andorra Airlines

El Pirineu avui