Llívia ha estrenat recentment la nova sala de plens de l’ajuntament. L’equip de govern ha decidit col·locar-hi un nou mobiliari per ampliar les activitats que s’hi puguin organitzar. A banda de seguir acollint els plens i exposicions temporals, a partir d’ara els veïns podran disposar d’un espai totalment equipat i els conferenciants podran utilitzar un nou sistema audiovisual durant les seves intervencions. L’espai també tindrà un ús social, ja que les entitats i associacions del municipi podran organitzar-hi reunions.

La conferència de principis de mes sobre les novetats al Fòrum Romà de Llívia va servir per inaugurar la nova sala. A partir del març, tothom qui ho vulgui podrà seguir els plens presencialment i també ho podrà fer en directe a través de la renovada pàgina web de l’ajuntament, gràcies a la instal·lació d’una webcam.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui