Oliana vol posicionar-se com un punt d’accés al Pirineu i, per això, ha decidit crear la marca turística “Oliana, Camí del Pirineu” que busca que el visitant pugui gaudir del Pirineu des de la població i alhora promocionar la vila com a punt d’inici d’excursions.

La nova oficina de turisme que s’inaugurarà a l’Avinguda de Barcelona tindrà un paper molt important en la promoció del municipi, de la nova marca turística i de tota la comarca.

La nova oficina de turisme compta amb un panell informatiu tàctil que donarà informació les 24 hores del dia i que estarà connectat amb la nova web de turisme que s’està dissenyant.

El local de la nova oficina de turisme no només servirà per atendre als visitants sinó que s’ha pensat com a lloc de reunió pel teixit associatiu del poble, amb una sala de reunions i projector entre d’altres serveis.

Parlen al vídeo: RICARD PÉREZ, Regidor de Turisme

El Pirineu avui