L’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell ha retut homenatge, aquest dimart al matí, a la Sara. La jove de 17 anys que divendres va perdre la vida en un accident de trànsit a la N-145.

L’acte, d’uns 30 minuts de durada, l’han dut a terme els seus companys de classe de segon de batxillerat artístic. Els joves que estudiaven cada dia amb la Sara han fet un parlament recordant-la però sobretot li han volgut dedicar les seves cançons preferides.

L’homenatge ha comptat amb l’assistència dels pares i familiars de la Sara, així com d’altres amics i familiars de les altres dues noies ferides en l’accident de trànsit, una d’elles, per cert, ja ha estat donada d’alta aquest dilluns.

Els amics i companys de la Sara i centenars d’alumnes i el professorat del Joan Brudieu han omplert el pati verd on s’ha fet aquest emotiu acte de record.

El Pirineu avui