D’una experiència personal, la Laia n’ha fet el seu projecte. Amb la idea de fer arribar productes alimentaris lliures d’al·lèrgens als pobles del Pirineu, la podem trobar als mercats setmanals de Tremp, Sort, La Seu d’Urgell i Solsona. A la seva furgoneta totalment equipada per distribuir aliments frescos s’hi pot trobar una gran varietat de productes, des de dolços fins a menjars preparats.

Però el projecte no acaba aquí. A banda de facilitar l’arribada de productes artesans i de qualitat lliures d’al·lèrgens al Pirineu, també treballa amb la sensibilització i difusió d’aquestes intoleràncies alimentàries a les escoles.

També la idea és fer campanyes més àmplies que arribin a tota la població.
La food truck té molt bona acceptació entre els veïns i veïnes del Pirineu. Ja té clients que cada dia de mercat l’esperen. Als Pallars hi és cada dilluns a Tremp i cada dos dimarts a Sort.

Parlen al vídeo: LAIA ESPASA, Food Truck Toleràncies

El Pirineu avui