Tremp ja prepara la quarta edició del camp de treball internacional vinculat sobretot a la geologia de la Conca de Tremp i comarca. Es tracta d’un camp de treball que s’organitza entre l’ajuntament de Tremp i la Fundació Catalana de l’Esplai enfocat a joves d’entre 18 i 25 anys amb la idea de donar a conèixer la riquesa natural del territori.

En la darrera edició, els joves vinguts d’arreu del món van fer tasques de millora a la zona dels Nerets de Vilamitjana, i enguany està previst que senyalitzin rutes geològiques i col·laborin en les excavacions paleontològiques que cada estiu es fan en alguns punts de la comarca així com que donin suport a treballs que es fan des de la seu territorial de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.
El camp de treball està previst pel mes de juliol i s’espera rebre una vintena de joves. Una iniciativa que també forma part de la candidatura per ser declarat Geoparc.

Parlen al vídeo: LAURA SORIANO, Regidora Joventut

El Pirineu avui