L’Hospital comarcal del Pallars ha acollit una conferència del doctor Lluís Rosselló, cap clínic de la unitat de reumatologia i fibromiàlgia de l’Hospital de Santa Maria sobre les malalties del sistema nerviós central. Una xerrada on s’ha volgut posar de manifest el símptomes que donen i les eines perquè les persones que les pateixen puguin tenir la màxima qualitat de vida possible.

La conferència ha estat organitzada per l’associació Fibrolleidapallars que treballa per divulgar les malalties com la fibromiàlgia, la fatiga crònica i la sensibilitat química i donar suport a aquelles persones de la zona que les pateixen. Tot i que algunes d’aquestes malalties ja fa temps que es coneixen, n’apareixen de noves relacionades i s’ha vist augmentar el nombre d’afectats. És per això que és important fer-ne una bona difusió entre la població.

L’acte també ha comptat amb la presentació del treball de recerca de Goretti Vintró I tu com et veus? Dolor i imatge personal.

Parlen al vídeo: LLUÍS ROSSELLÓ, Cap clínic unitat reumatologia i fibromiàlgia Hospital de Santa Maria

El Pirineu avui