El consell cultural de les Valls d’Àneu fa trenta-tres anys que treballa per la recuperació del patrimoni cultural, natural i arquitectònic de les Valls d’Àneu. Una feina que ha portat a la preservació i a la difusió de la seva història i que la Fundació Carulla ha volgut reconèixer amb el Premi d’Actuació Cívica.

Del consell cultural de les Valls d’Àneu n’ha sortit elements tant identitaris del territori com l’Ecomuseu, la celebració del Dansàneu i la publicació de revistes com Àrnica i Nabius, i col·leccions com Quaderns, Petits Quaderns i Arxiu d’Imatges, entre altres, tant enfocats al propi territori com a difondre’l.

Precisament a través del consell cultural de les Valls d’Àneu s’ha donat a conèixer aquesta part del Pirineu que ha assolit un gran renom dins del turisme cultural català.

Parlen al vídeo: FERRAN RELLA, President Consell cultural de les Valls d’Àneu

El Pirineu avui