L’accés al poble de Castellciutat des del camí de la Seu d’Urgell romandrà tallat al trànsit des del dilluns 11 fins divendres 15 de gener per les obres de canalització de la fibra òptica.

La canalització es trobava, aquest divendres, just a tocar del camí d’accés a l’escola de Castellciutat. A partir d’aquest punt, el fet que el carrer sigui més estret impedeix seguir amb les obres i que hi puguin circular vehicles. Per aquest motiu, durant tota la setmana vinent l’accés a Castellciutat s’haurà de fer des de la N-260.

Les obres d’instal·lació de la fibra òptica també restringiran l’aparcament a la plaça de l’Arbre ja que s’haurà de foradar el ferm fins arribar a les canalitzacions ja existents.

La fibra òptica que es portarà fins a Castellciutat millorarà sensiblement les connexions de banda ampla dels veïns ja que actualment disposen d’adsl que en alguns casos no ofereix la velocitat suficient per poder gaudir dels serveis que necessiten una gran quantitat de transferència de dades.

El Pirineu avui