Aquest dissabte l’estació d’esquí d’Espot va acollir la presentació de la temporada. Una temporada que va començar més puntual que l’anterior i que compta amb força novetats per atraure més esquiadors a la zona i dinamitzar la comarca del Pallars Sobirà. Precisament una de les novetats és la forta aposta pel turisme de proximitat. Fer que la plana de Lleida senti seves els estacions d’Espot i Portainé.

També es treballa amb el programa Esport Blanc escolar per facilitar que els infants del territori esquïin ja que són la cantera que es necessita perquè aquestes estacions tirin endavant. A més es vol dinamitzar el global de la comarca sobretot a través de la gastronomia de la zona.

Un altre aspecte que es cuida molt és el tema esportiu. Enguany es dobla el nombre de proves esportives internacionals a Portainé.

Parlen al vídeo: ENRIC TICÓ, President FGC

El Pirineu avui