La consellera de governació en funcions, Meritxell Borràs, ha visitat aquest dijous el Pallars Jussà, on ha conegut l’espai de dinamització turística de l’Epicentre, i durant la seva reunió amb el consell comarcal s’ha mostrat sensible amb la demanda del territori de crear una línia d’ajuts per a l’arranjament de camins, una demanda que s’estén arreu del Pirineu.

Una altra demanda que se li ha fet des del consell comarcal ha estat el ple suport al projecte de cooperació territorial per dinamitzar econòmicament i turísticament la zona conjuntament amb el departament francès dels Pirineus Orientals.

Es tracta d’un projecte europeu de cooperació transfronterera Interreg POCTEFA.
La consellera també ha aprofitat per visitar l’ajuntament de Tremp, La Pobla de Segur i la comarca de l’Alta Ribagorça.

Parlen al vídeo: MERITXELL BORRÀS, Consellera governació en funcions

El Pirineu avui