Més de 4.500 persones han visitat aquest pont de la Puríssima el pessebre vivent que, des de fa onze anys, s’organitza a Prullans. Degut a aquesta gran afluència de públic, sobretot el diumenge a la tarda, es feia difícil accedir al poble just abans de les representacions. El pessebre vivent, que és l’únic que es fa a Cerdanya, té lloc als carrers del nucli antic i utilitza pallers, eres i cases particulars. Enguany, hi han participat més d’un centenar de persones de totes les edats, la majoria de les quals tenen la segona residència a Prullans.

Aprofitant la representació del pessebre vivent, Prullans ha acollit aquests dies del pont la també tradicional Fira del Pessebre i d’Artesans, que enguany ha arribat a la 19a edició. Aquells que han volgut, ja s’han pogut emportar les figures per fer el pessebre a casa.

Parlen al vídeo: ENRIC GÒRRIZ, COORDINADOR PESSEBRE VIVENT – NÚRIA COTS, VERGE MARIA – DAVID ISERN, HERODES

El Pirineu avui