L’estació d’esquí de Portè-Pimorent, a l’Alta Cerdanya, va iniciar la temporada el passat dissabte amb uns gruixos de neu d’entre 15 i 80 centímetres a les cotes més altes i la major part d’aquesta neu és natural. El fred dels darrers dies ha permès mantenir-ne la qualitat i això fa encarar amb optimisme el pont de la Puríssima, quan els seus responsables esperen obrir 30 de les 35 pistes de què disposa.

Portè ha engegat la temporada amb diverses novetats, com ara l’obertura d’una nova pista negra per a esquiadors experts, la instal·lació d’un snowpark a la zona de la Vinyola o un nou espai pensat per als més petits.

A més, l’estació ha col·locat uns indicadors a l’entrada de cada remuntador per tal que els esquiadors coneguin la temperatura en temps real.

Portè-Pimorent va obrir les seves portes el cap de setmana passat i, després del pont de la Puríssima, l’estació tornarà a tancar els dies laborables. Serà a partir del 19 de desembre, quan el complex romandrà ja obert durant tota la temporada, que es preveu força llarga.

Parlen al vídeo: ERIC CHARRE, DIRECTOR ESTACIÓ PORTÈ-PIMORENT

El Pirineu avui