La majoria de les estacions d’esquí del Pirineu han viscut el primer cap de setmana amb les pistes obertes i, en el cas de les estacions ceretanes, n’han fet un balanç positiu. A Masella, més de 4.000 esquiadors van apropar-se al complex, que ha aconseguit gruixos d’entre 25 i 60 centímetres de neu pols i ha obert 16 pistes, com ara Cap del Bosc, Coma Oriola o La Pleta. També ha posat en funcionament 7 remuntadors.

La Molina també ha engegat la temporada amb força. El fred ha permès mantenir la qualitat de la neu, que en alguns sectors ha arribat als 40 centímetres, i l’estació ha obert 10 pistes i 5 remuntadors. Al llarg del cap de setmana, molts clubs d’esquí han pogut començar els entrenaments.

Aquests dies, les dues estacions continuen treballant per obrir més domini esquiable de cares al Pont de la Puríssima que, per molts, significa el tret de sortida a la temporada d’esquí.

El Pirineu avui