El Ministeri de Foment ha adjudicat les obres de les rotondes previstes a la carretera N-260 just a l’entrada de la ciutat, una al costat del Riu Valira i l’altra a l’accés a Castellciutat que es construirà davant l’Hotel El Castell.

Des del consistori urgellenc es mostren satisfets que finalment s’adjudiquin les obres d’unes rotondes que fa anys que es reclamen.

Segons publica aquest dijous el BOE (Butlletí Oficial de l’Estat) les obres tindran un cost de poc més d’un milió d’euros i s’inclouen diverses millores al tram comprès entre Castellciutat i l’entrada de la ciutat.

Les obres podrien començar just després de les festes de Nadal. Un cop inciades el Ministeri de Foment s’ha compromès a executar-les el més ràpidament possible per evitar el màxim les molèsties als conductors d’una via per on circulen uns 14.000 vehicles diaris.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d’Urgell

El Pirineu avui