La Mostra de cuina popular amb naps de Cerdanya ha arribat enguany a la seva 25a edició. Una cita de tardor arrelada al territori que ha aplegat uns 500 comensals al poliesportiu de Ger, entre ells el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta. La mostra ha tornat a comptar amb la col·laboració de les mestresses de casa, que han elaborat diferents plats amb el nap com a protagonista.

Un any més, l’entitat Cuina Pirinenca de Cerdanya i diversos restaurants ceretans han participat a la mostra elaborant crema de naps amb gelea de tiró confitat i uns embolcalls de verdures amb neu de Cadí de primer i de segon els comensals han pogut tastar peus de porc, tiró, bacallà o poltre. La festa serveix per reivindicar la recuperació del nap que es cultiva a Talltendre.

Per postres, els assistents han pogut degustar, com no podia ser d’una altra manera, formatge, iogurt i dolços elaborats a Cerdanya.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER – NEUS CRISPI, MESTRESSA DE CASA – CARLES PUJOL, GERENT CUINA PIRINENCA CERDANYA

El Pirineu avui