El consell comarcal del Pallars Jussà està treballant en la creació d’un nou itinerari de natura amb l’aigua com a atractiu principal. Després de l’èxit de l’itinerari a l’entorn del pantà de Cellers, s’està fent una actuació similar, tot i que amb recorregut més llarg, a l’entorn del pantà de Sant Antoni.

Es tracta d’un itinerari peatonal i per bicicletes i la idea és dinamitzar els més de sis kilòmetres per l’entorn de l’embassament des de Salàs de Pallars fins a La Pobla de Segur.

Alguns dels panells informatius comptaran amb explicacions sobre la història industrial que hi ha al voltant de l’embassament com ara les serradores.
L’itinerari es preveu que estigui actiu al mes de desembre i la idea és donar una sortida ecoturística a l’entorn privilegiat de l’embassament de Sant Antoni. Una ruta que es pot fer totes les èpoques de l’any.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, President C.C Pallars Jussà

El Pirineu avui