L’ecomuseu de les Valls d’Àneu acull fins al proper 15 de setembre una mostra de fotografies inèdites en relleu de la demarcació de Lleida acompanyades també d’aparells de l’època i fent un repàs pels diferents autors que van pràcticar aquesta tècnica d’aproximació a la visió humana, Fotografia estereoscòpica a les comarques de Lleida 1895-1960.

L’exposició ha estat organitzada pels museus que formen part de la Xarxa de museus de les Terres de Lleida i Aran i explica comarca per comarca els autors més destacats i en mostra les seves imatges. De manera que es poden veure imatges inèdites dels Pallars.

La mostra està previst que itineri per diferents museus i arxius de la demarcació de Lleida fins a principis del 2017.

Parlen al vídeo: JORDI ABELLA, Director Ecomuseu de les Valls d’Àneu

El Pirineu avui