Aquest dimarts Tremp tanca la seva festa major, després de quatre dies de festa, els veïns i veïnes de Tremp celebren el dia de la seva patrona, Mare de Déu de Valldeflors, amb diferents actes que tanquen les festes fins l’any vinent. Un dia que és molt popular perquè tothom es reuneix als diferents actes que es fan, començant però amb la missa a la Basílica de Valldeflors.

Igual que durant tots els dies de festa major, el dia 8 es compagina actes per a tots els gustos i edats al llarg del dia. També es valora però que els diferents públics conflueixin en mateixos espais i de cara als propers anys s’intentarà encara més fer activitats que aglutinin a tothom.

Però no tot és gresca, darrera la coordinació dels diferents actes hi ha una extensa comissió de festes que vetlla perquè la festa sigui possible i que fa que els tradicionals focs artificials tanquin aquesta nit la festa major de Tremp i tothom esperi ja el setembre que ve.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, Alcalde de Tremp

El Pirineu avui