La Cerdanya Film Comission i Kerretània Projectes Culturals oferiran rutes guiades als productors audiovisuals per tal de donar a conèixer les principals localitzacions disponibles per rodatges que hi ha actualment a la comarca. L’acord s’emmarca en el pla existent de posicionament estratègic dels actius audiovisuals que porta a terme la Cerdanya Film Commission i que, entre altres, compta amb la realització d’un catàleg de localitzacions i serveis, la campanya d’indexació de localitzacions #CerdanyaFilmFriendly o la presència en diversos congressos del món audiovisual.

A partir de l’octubre es començaran a oferir un seguit de rutes mensualment o bé segons la demanda que hi pugui haver. L’objectiu és promocionar i posicionar Cerdanya dins el mercat audiovisual i aconseguir que els productors decideixen portar els projectes a la comarca.

El Pirineu avui