El Palau d’Esports i Congressos d’Alp ha acollit aquest dilluns a la nit el darrer concert del festival musical ‘La Baga de Cerdanya’. L’edició d’enguany, la setena, va arrencar l’1 d’agost i durant tot el mes s’han organitzat cinc concerts de música clàssica a entorns tan emblemàtics com ara l’església de la Mare de Déu de les Neus de La Molina, la de Sant Serni de Prats i Sansor o la de Santa Maria de Mosoll. Tots aquests escenaris estan situats a l’obaga de la comarca, d’aquí el nom del festival. Des de l’Associació pel Foment de la Música Clàssica, qui impulsa aquesta proposta cultural, es mostren satisfets de la resposta que han obtingut i han remarcat la importància d’oferir aquest tipus de concerts amb músics internacionals de primera línia.

Els organitzadors no descarten que en un futur s’hi pugui afegir alguna altra població, tot i que aposten per mantenir l’essència d’un festival minoritari. El de dilluns ha estat un concert per homenatjar a Bach interpretat pels solistes de la nova orquestra de cambra Germans Pla.

Parlen al vídeo: ANTON SERRA, MÚSIC I DIRECTOR DEL FESTIVAL

El Pirineu avui