El cap de llista d’Unió Democràtica de Catalunya a la circumscripció de Girona, Xavier Dilmé, i el senador Pere Maluquer han visitat aquest dimarts les instal·lacions de La Molina on han expressat la voluntat del partit de presentar una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat per incloure una partida per a la preparació de la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2026.

Dilmé ha assegurat que acollir un esdeveniment d’aquesta magnitud permetria fer un salt endavant a nivell d’infraestructures i, al mateix temps, milloraria la connexió de la comarca amb la resta de Catalunya. La visita també ha servit per conèixer les inquietuds del sector turístic i empresarial de la comarca, el qual va demanar diàleg a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, poc després que anunciés la retirada de la candidatura olímpica.

Parlen al vídeo: XAVIER DILMÉ, CAP DE LLISTA D’UNIÓ A GIRONA

El Pirineu avui