Més de 300 persones han volat aquest estiu en els vols comercials organitzats per Regina Group i que connectaven l’Aeroport d’Andorra-La Seu amb Palma de Mallorca i Madrid.

L’ocupació total dels vols s’ha quedat al voltant del 30% clarament per sota de les expectatives que tenia l’empresa alturgellenca que esperava arribar primer al 70% i més tard va rebaixar les pretensions al 50%.

Els vols amb més ocupació han sigut els que tenien com a destinació Mallorca amb una mitjana del 45% destacant els enlairaments del 18 de juliol i l’1 d’agost amb una ocupació del 53%.

L’operativa que ha fet baixar dràsticament l’ocupació mitjana dels primers vols comercials que s’han enlairat des de l’Aeroport d’Andorra-La Seu, han estat els vols amb orígen i destinació a Madrid, que només han tingut un 15% d’ocupació mitjana i que es va situar en només el 5% en el cas dels vols del 15 d’agost.

Tot i no arribar a l’ocupació prevista, els responsables dels primers vols comercials no descarten poder fer més operacions de cara a l’hivern aprofitant la situació de l’aeròdrom alturgellenc al bell mig del pirineu i que s’instal·lin els sistemes que permetin l’aterratge instrumental dels avions.

El Pirineu avui