Joves d’entre 14 i 17 anys passen uns dies a les Valls d’Àneu i col·laboren en l’organització de dos esdeveniments destacats de la zona. Els joves del camps de treball aprenen les bases de la gestió cultural i les tècniques de producció d’esdeveniments participant a la cursa de muntanya 7è memorial Edu, Just i Quique i al 8è Festival de teatre familiar Esbaiola’t.

Però aquest no és l’únic camp de treball que hi ha aquests dies al Pallars Sobirà, aprofitant el Ral·li internacional Noguera Pallaresa, un grup de joves participen en la seva organització i aprenen com desenvolupar un esdeveniment esportiu, a més de gaudir de nombroses activitats de lleure a la zona.
La demarcació de Lleida acull enguany més de 600 activitats que suposen la participació d’unes 25.000 persones entre joves i monitors, i la comarca del Pallars Sobirà és un dels destints més demanats amb 150 activitats.

Durant aquest cap de setmana els joves del camp de treball Esbaiola’t ajuden a muntar i desmuntar escenaris, decoren els carrers del poble i acomoden i informen al públic.

Parlen al vídeo: TONI REIG, Director general de joventut

El Pirineu avui