En la darrera reunió de municipis i associacions fallaires de Catalunya s’ha posat sobre la taula la creació de la comissió internacional de municipis i associacions fallaires i ja s’ha començat a treballar-hi per estar a punt per la candidatura internacional que es presenta a Patrimoni Immaterial de la UNESCO.

Dins de la candidatura es combina associacions i municipis fallaires i la idea és que tots tinguin representació dins de la Comissió internacional.

Els representants són l’ajuntament de Vilaller, el de Les, l’entitat municipal descentralitzada d’Isil i Alòs, l’associació de fallaires de La Pobla i l’associació de la Fia-Faia. D’aquí ara en sortirà 2 representants amb vot de cara a les reunions internacionals. I en la propera trobada, ja amb els municipis fallaires d’Aragó que també formen part de la comissió es crearà definitivament.

Parlen al vídeo: SOFIA ISÚS, vicepresident Associació de falles

El Pirineu avui