El director general del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Ramon Ramos, ha visitat aquest dijous el jaciment arqueològic del Castellot de Bolvir i l’Espai Ceretània, el centre d’interpretació inaugurat el passat mes de gener. Els arqueòlegs, que aquests dies han iniciat una nova campanya d’excavacions, li han explicat la importància d’aquestes restes i li han mostrat les troballes que han sortit a la llum durant els vuit anys de treballs. Ramos ha parlat de la necessitat de seguir potenciant la vessant turística del projecte i veu possible arribar a acords amb els turoperadors per tal que incloguin l’Espai Ceretània de Bolvir entre els productes turístics del Pirineu.

El jaciment ibero-romà del Castellot de Bolvir es considera el més important excavat fins ara al Pirineu català i, per això, des del municipi van fer una aposta clara per impulsar el centre d’interpretació. L’Espai Ceretània encara el seu primer estiu i durant els mesos de juliol i agost obrirà tots els dies de 11 a 14h i de 17h a 20.30h del vespre.

Parlen al vídeo: RAMON RAMOS, DIRECTOR GENERAL PATRONAT TURISME COSTA BRAVA-GIRONA

El Pirineu avui