Dins la setmana de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, aquest dimecres a la nit ha tingut lloc al parc Schierbeck la Nit de les arts. La companyia Capicua ha portat a la capital ceretana el seu espectacle Entredos, una representació a mig camí entre el món màgic i l’absurd, el poètic i el còmic i que barreja el teatre gestual, el circ o la dansa. Com cada any, l’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) ha volgut oferir una activitat per a tots els públic a l’entorn del llac i, com en les darreres edicions, ha aplegat a més de 700 persones.

La Universitat d’Estiu ha arribat enguany a la 17a edició amb més de 350 inscrits. Els seus organitzadors ja pensen en la següent i esperen continuar oferint formació de qualitat a través dels cursos o de les conferències i activitats que organitzen.

Aquest dijous tindrà lloc el sopar oficial amb tots aquells que fan possible la Universitat d’Estiu i divendres el Museu Cerdà acollirà la conferència de cloenda que anirà a càrrec de l’escriptora i periodista Empar Moliner.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT DE L’AUCER

El Pirineu avui