El Grup de Recerca de Cerdanya (GRC) acaba de guanyar el Roser d’Or 2015, el guardó que distingeix una entitat o persona que ha destacat per la promoció de la cultura. L’associació va néixer fa set anys i, des de llavors, ha esdevingut un referent en la cultura i en la divulgació científica, no només de Puigcerdà sinó de tota la comarca.

Aquesta distinció s’ha lliurat en el marc de la Setmana Cultural de Puigcerdà. Des de l’ajuntament han volgut destacar algunes de les iniciatives que ha impulsat l’associació, com ara el Cicle de Conferències Recerca’t, la Nit de les ànimes o la recuperació del Cant de la Sibil·la.

El GRC prepara ara les 22 activitats que portarà a terme durant l’estiu, que començaran la darrera setmana de juliol i s’allargaran fins a principis de setembre. La programació inclou presentacions de llibres, la trobada de poesia i el Festival Internacional de Curtmetratges, entre altres propostes.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT DEL GRC – ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui