Josep Palau ha estat presentat com a director dels serveis territorials d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran. Josep Palau treballarà des de La Seu d’Urgell però amb la voluntat de ser el punt d’enllaç del departament d’Interior al territori es desplaçarà per les diferents comarques.

Des de la delegació de l’Alt Pirineu i Aran s’ha volgut destacar la singularitat del territori, un dels principals motius que fan que la seva direcció territorial se separi de la resta de la demarcació de Lleida.

El delegat ha remarcat que és una plaça de nivell totalment tècnic i que es cobreix amb un funcionari de grau A. Josep Palau porta gairebé 20 anys treballant al departament i coneix en profunditat la zona pirinenca.

Parlen al vídeo: JOSEP PALAU, Director serveis territorials d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran – ALBERT ALINS, Delegat del govern a l’Alt Pirineu i Aran

El Pirineu avui