Aquesta setmana han començat les obres d’ampliació i millora del parc de Bombers d’Alp, Das, Fontanals, Prats i Urús. Els treballs consisteixen en enderrocar part de l’edifici actual per alçar-ne un de nou de dues plantes. D’aquesta manera es doblarà la superfície, que serà d’uns 400 m2. Les noves instal·lacions tindran un espai per a reunions, uns vestidors més amplis i una zona de descans.

Com que actualment la Generalitat no construeix parcs nous, els cinc ajuntaments van acordar el passat febrer fer-se càrrec de l’ampliació, després que el cos decidís tancar les instal·lacions uns dies com a mesura de protesta perquè considerava que havien quedat obsoletes.

Durant l’estiu s’executaran les obres a l’exterior i de cares a la tardor els treballs es concentraran a l’interior de l’edifici. L’actuació compta amb un pressupost d’uns 200.000 euros i es preveu que finalitzi a finals d’any.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D’ALP

El Pirineu avui