Aquesta setmana s’ha aixecat l’estructura del nou ascensor panoràmic de Puigcerdà que connectarà la plaça Portal d’en Calva amb la plaça de l’Alguer. El nou giny tindrà un aspecte molt semblant al que hi ha a la plaça de l’ajuntament però serà més modern i completarà el recorregut amb menys temps. L’empresa Soler s’encarrega del muntatge de l’elevador que permetrà superar el desnivell entre les dues places i que facilitarà l’accés al nucli urbà des del nou aparcament que s’està construint al costat del museu Cerdà.

Serà el quart ascensor d’aquestes característiques que s’instal·la a Puigcerdà. Els treballs s’allargaran durant tot el juliol i s’espera que es pugui començar a utilitzar a finals de mes. La inversió és de 153.000 euros finançats amb fons propis del consistori.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui