Puigcerdà ha viatjat en el temps aquest cap de setmana amb motiu de la sisena edició del Mercat Medieval. La plaça Santa Maria i la dels Herois han concentrat una cinquantena de parades de tot tipus on els visitants han pogut trobar productes d’alimentació, com els embotits, el formatge o el vi; o articles fets a mà, com ara collarets, polseres, espardenyes o aquestes baldufes de fusta.

L’àrea de Cultura de l’ajuntament de Puigcerdà ha volgut potenciar enguany les activitats dirigides al públic infantil i per això paral·lelament ha programat actuacions musicals, espectacles de contes i rondalles i cercaviles. A més, també ha organitzat un concurs de fotografia d’Instagram que premiarà la millor imatge del mercat amb un sopar.

La fira s’emmarca dins dels actes de la 20a Setmana Cultural del Roser que s’allargarà fins al proper 12 de juliol.

El Pirineu avui