L’Ajuntament de la Seu d’Urgell comptarà amb una nova Comissió de Transparència i Participació a petició d’ERC. Segons els republicans, aquesta comissió ha de permetre a l’oposició tenir un major control dels comptes municipals.

La nova comissió estarà operativa en breu i comptarà amb regidors i persones alienes al consistori per fomentar la participació ciutadana.

Compromís tot i estar representat a la Comissió de Transparència i Participació considera que és una “cortina de fum”.

Al ple d’aquest dimecres també es va aprovar les retribucions dels regidors i grups representats al consistori que es mantenen iguals que la legislatura passada. L’equip de govern comptarà amb un regidor a temps complet i dedicació exclusiva al consistori, Anna Vives, i un altre a mitja jornada retribuïda, Jesús Fierro.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, Regidor ERC – ÒSCAR ORDEIG, Regidor Compromís X La Seu

El Pirineu avui