La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Urgell ha ocupat aquest dimarts un pis d’un dels edificis de l’Horta del Valira propietat de Caixabank per tal que una mare soltera amb el seus fills hi pugui viure mentre no es troba una solució al seu cas.

Des de la PAH han avançat que les negociacions amb els agents socials estan sent positives i que han rebut un llistat de pisos socials, per tal, que l’afectada i els seus fills hi puguin anar a viure.

Des dels serveis socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’han mostrat contrariats per l’ocupació d’aquest pis, mesura que no poden defensar, i consideren que no s’han respectat les negociacions que s’estaven portant a terme.

L’ocupació del pis ha provocat queixes entre alguns dels veïns de la promoció per les formes amb el que s’ha fet i els costos que suposarà.

Parlen al vídeo: MARC FOIX, Membre PAH Alt Urgell – ANNA VIVES, Tinent d’Alcalde de la Seu d’Urgell

El Pirineu avui