El nou govern municipal de La Seu d’Urgell s’ha presentat aquest migdia davant dels mitjans de comunicació. Albert Batalla, ha estat acompanyat pels seus tinents d’alcalde: Jesús Fierro (1er), Anna Vives (2ona) i Mireia Font (3era).

Cadascun dels tinents d’alcalde s’encarregarà d’una de les 3 grans àrees en les que s’estructurà el govern: serveis centrals i territori, atenció a les persones i promoció de la ciutat.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell comptarà amb dues noves regidories, la de Transparència i Bon Govern i la de Treball Fronterer.

La distribució de les regidories es donarà a conèixer aquest dimecres al vespre en el ple del Cartipàs on es demanarà la renuncia de Meri Planes com a regidora per motius professionals i la incorporació de Sílvia Iscla que serà la nova regidora d’Ensenyament, Joventut i Infància.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de La Seu d’Urgell

El Pirineu avui