Aquesta setmana finalitza el curs escolar 2014-2015. És per això que els centres educatius ceretans han preparat diverses activitats lúdiques per fer que aquests últims dies siguin especials. Les escoles de Llívia, Ger i Bolvir han celebrat conjuntament el festival de fi de curs on els alumnes han representat davant dels familiars un seguit de balls de tots els estils. El fil conductor ha estat un programa de ràdio i els mateixos professors han preparat uns quants esquetxos que han fet riure a grans i petits.

Aquests tres centres educatius pertanyen a la Zona Escolar Rural (ZER) Cerdanya i durant el curs es reuneixen tots els divendres per fer música, anglès o educació física i també altres activitats com ara natació o psicomotricitat. Enguany, la ZER Cerdanya compta amb 140 nens i nenes.

Cada any organitzen el festival de fi de curs en un dels tres municipis i aquest any ha estat el torn de Bolvir. Alumnes, mestres, pares i mares han acabat la festa amb un berenar al mateix centre cívic de la localitat.

Parlen al vídeo: LAURA ABIÁN, DIRECTORA DE L’ESCOLA STA CECÍLIA DE BOLVIR – MIREIA CASTELLS, DIRECTORA DE LA ZER CERDANYA

El Pirineu avui