La 26ª Trobada Empresarial al Pirineu arrenca aquest dijous a la tarda a la Seu d’Urgell. Aquest dimecres es donaven els últims retocs a la Sala Sant Domènec que acollirà les conferències i taules rodones.

Des de l’organització es mostren satisfets per l’assistència que un cop més superarà les 550 persones.

La Trobada busca en cada edició avançar com seran els propers dotze mesos pel que fa a l’economia. Aquesta vegada ho tenen clar, l’eslògan és “Preparats per crèixer”.

Per la Trobada Empresarial al Pirineu, passaran economistes de primer nivell, directius de les principals empreses del país i polítics com el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, present en la inauguració i el Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, que en farà la cloenda.

Parlen al vídeo: CONCHITA VILLARMIR, Directora Trobada Empresarial al Pirineu

El Pirineu avui