Aquest dimarts ha començat la selectivitat que s’allargarà fins dijous. Durant 3 dies, 140 alumnes dels instituts Joan Brudieu de La Seu d’Urgell, Hug Roger III de Sort i Pere Borrell de Puigcerdà faran les proves al CETAP de la Seu d’Urgell.

Des de fa 10 anys la Universitat de Lleida habilita un tribunal de la selectivitat a la capital alturgellenca per evitar els desplaçaments dels estudiants fins a Lleida. Les proves han començat aquest dilluns sense incidències destacables.

Els alumnes han començat la selectivitat amb l’examen de castellà i després han fet el de llengua catalana. Les primeres impressions han estat bones.

Pel que fa a la preparació per la prova, molts alumnes han optat per anar repassant les matèries durant les últimes setmanes.

Els resultats de la selectivitat es coneixeran el pròxim 26 de juny i l’assignació de places universitàries es farà el 10 de juliol.

Parlen al vídeo: JULIÁN ACEBRÓN, President Tribunal Selectivitat – JOAN CRIADO, Professor Institut Pere Borrell – NÚRIA SANSA, Estudiant Institut Joan Brudieu – ENRIC BADIA, Estudiant Institut Hug Roger III

El Pirineu avui