L’Àrea de Joventut de l’ajuntament de Puigcerdà oferirà aquest estiu i per primera vegada un casal adreçat als adolescents. La intenció és que els joves de més de dotze anys que per edat ja no poden inscriure’s al casal municipal La Quitxalla, puguin participar en activitats esportives i de lleure durant els mesos estivals. El Ksal Jove’Stiu farà especial èmfasi en la coneixença de la comarca.

Les activitats es realitzaran durant els matins de juliol i agost i un dia a la setmana els adolescents participaran al programa l’Estiu Viu.

De moment, una vintena de joves ja s’han inscrit al casal, que començarà el 22 de juny i s’allargarà fins a finals d’agost. Una de les activitats estrella serà una festa Holi o festival dels colors que tindrà lloc el proper 9 de juliol.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA D’ACCIÓ CIUTADANA I BENESTAR SOCIAL DE PUIGCERDÀ EN FUNCIONS

El Pirineu avui