Una quarentena de persones han assistit aquest dimarts a una jornada organtizada per 6 arxius comarcals del pirineu adreçada a personal de l’administració que s’ha dut a terme a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

La jornada té com a objectiu donar les pautes per una correcta tramitació dels expedients des del moment en que es creen als ajuntaments o ens locals. D’aquesta manera a mesura que es vagin arxivant podran ser més fàcilment consultables per la ciutadania.

Els organitzadors d’aquesta jornada es mostren satisfets amb l’assistència obtinguda tenint en compte que està adreçada a un públic molt específic.

Vist l’èxit d’assistència i la bona acollida pels participants els organitzadors no descarten repetir en més ocasions el curs de tramitació d’expedients.

Parlen al vídeo: JULIO QUÍLEZ, Director Arxiu Comarcal Alt Urgell – CARME MARIA MARUGAN, Directora Arxiu Comarcal Pallars Sobirà

El Pirineu avui