Aquest dissabte s’han clausurat, a Andorra la Vella, les Jornades Tècniques sobre turisme rural i de muntanya a Andorra i al Pallars Jussà per debatre com hauria de ser un postgrau que reculli aquesta temàtica.

Les jornades han reunit a més d’una trentena de professionals de diversos sectors per tal de buscar com oferir formacions que s’ajustin a les necessitats reals del Pallars Jussà i el Principat d’Andorra. Durant dos dies s’ha buscat quin és el níxol que es pot oferir per fer formació en turisme rural i de muntanya i ser-ne un referent internacional.

La creació d’aquest postgrau ha estat molt ben rebuda tant pel Principat d’Andorra com pel Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Les jornades han estat promogudes per Jussactiu, la Universitat d’Andorra i la Universitat Autònoma de Barcelona. Les conclusions finals serviran per traçar les línies mestres del futur postgrau.

Parlen al vídeo: MIQUEL NICOLAU, Rector Universitat d’Andorra – ÈRIC JOVER, Ministre d’Educació d’Andorra – JOAN UBACH, President en funcions del CC Pallas Jussà

El Pirineu avui