La directiva del Sedis Bàsquet ha tancat ràpidament la crisi oberta per la marxa “per sorpresa” de Miguel Ángel Ortega a l’Unigirona i aquest mateix divendres ha fet públic que Joan Carles Pié serà l’entrenador del Cadí La Seu per la propera temporada, tal i com havia avançat Pirineus Televisió.

Pié és un home que coneix la casa, aquest curs ha entrenat al Sedis Hidrology que milita a la Copa Catalunya i s’ha quedat a un pas d’aconseguir la promoció d’ascens. A més, va ser el primer entrenador del Cadí La Seu a la lliga femenina fa 12 anys.

El nou entrenador tindrà el repte d’igualar o superar els resultats esportius de les últimes 3 temporades en les que el club ha tingut els millors resultats històrics a Lliga Femenina.

Joan Carles Pié comença a treballar des d’avui mateix per confeccionar la plantilla del Cadí La Seu per la temporada 2015/16, amb l’objectiu de mantenir el màxim de peces d’un grup que ha donat molt bons resultats.

Parlen al vídeo: JOAN CARLES PIÉ, Entrenador Cadí La Seu

El Pirineu avui